Disclaimer

Yogadocenten 
Yogastudio Fidelishof is geen rechtspersoon en maakt onderdeel uit van Psychologenpraktijk Velsen. De yogadocenten die les geven zijn persoonlijk verantwoordelijk voor hun lessen. Een probleem of klacht kun je uitsluitend met de yogadocent van je les bespreken. Yogastudio Fidelishof huurt yogadocenten in en heeft het recht om vervanging aan te bieden van lessen.

Eigen risico
Meedoen met de lessen is op eigen risico. Hou zelf je grenzen in de gaten! Raadpleeg eerst een arts of fysiotherapeut bij lichamelijke klachten en/of twijfel over eigen fitheid en conditie.

Aansprakelijkheid bij blessures
De lessen kunnen inspannend zijn. Oefeningen kunnen in sommige gevallen zelfs mogelijkerwijs een schadelijke effect hebben op het lichaam. De docent en/of de aanbieder van de lessen is/zijn niet aansprakelijk voor het ontstaan van enig lichamelijk, psychisch en/of andersoortig letsel bij de deelnemer als gevolg van deelname aan de lessen.

Informeer de docent van te voren over (chronische) blessures en/of andere relevante klachten. Ook al geeft de docent en/of aanbieder van de lessen toestemming om mee te doen met de lessen in het geval van (chronische) blessures, dan nog geldt dat de deelnemer zelf verantwoordelijk is voor enig letsel dat hij/zij als gevolg van de lessen oploopt.

Wanneer de docent denkt dat u door ziekte, stoornis of blessure beter niet kunt deelnemen aan de lessen, kan hij of zij u de toegang tot lessen weigeren.

De docent en/of aanbieder van de lessen en/of beheerder van het pand waarin de lessen gegeven worden is niet aansprakelijk voor verlies van en of schade aan eigendommen.