Eerste les

Kleding
Trek kleding aan waar je makkelijk in kunt bewegen. In de winter een warme trui en of dikke sokken, zodat je het niet koud krijgt. Gebruik geen sterk ruikende parfum’s en trek vanzelfsprekend schone kleding aan. Niet met schoenen door de zaal lopen en tassen en jassen in de kleedruimte laten liggen.

Eten
Het is handig om niet voor de lessen te eten. Wij raden aan om minstens een, maar beter nog twee uur van te voren niet te eten, gezien de verschillende houdingen die we bij de yogalessen aannemen. Eet na afloop, of iets heel lichts vooraf.

Blessures
Wanneer je een blessure hebt, is het handig om eerst je arts of fysiotherapeut te raadplegen of je aan yoga of pilates kunt doen. Heb je pijn, dan moet je altijd stoppen. Pijn is een natuurlijk signaal van je lichaam om je terug te trekken of een houding of beweging te staken. Lees ook de informatie bij blessures.

Niet praten tijdens de lessen
Tijdens de lessen is het stil en wordt er niet gesproken, zodat iedereen zich kan ontspannen en kan focussen op de les. Vanzelfsprekend kunnen mobiele telefoons niet mee de yogazaal in.

Yogamatjes
Er zijn matjes, kussentjes en dekentjes aanwezig. Je mag deze gebruiken tijdens de les. Ook is het mogelijk je eigen yogamat mee te nemen.

Deurbeleid
De deur is een kwartier voorafgaand aan de les open en de deur gaat dicht als de les begint.